Любо Нейков спасява Алекс Сърчаджиева от фалит (Подробности)

Любо Нейков спасява Алекс Сърчаджиева от фалит (Подробности)
3 (60%) 1 vote

Любо Нейков съдействал на Алекс Сърчаджиева за роля в „Откраднат живот“

Любо Нейков се е заел с благородната задача да спаси от фалит колежката си Александра Сърчаджиева. Популярната актриса напоследък разчита единствено на символична държавна заплата от Сатиричния театър, с която едва свързва двата края.

Едрият продуцент обаче й е съдействал за роля в новия сезон на сериала „Откраднат живот“. Той й е предложил и участие в нов тв проект, по който все още се работи. С хонорарите овдовялата звезда ще може да закърпи дупката в личния си бюджет.

Разговори за обща работа

Разговорите за обща работа между Любо Нейков и Александра Сърчаджиева започнали още преди близо година, когато двамата репетираха в един и същи спектакъл, който така и не е видял бял свят до момента, твърдят запознати.

Предложение

По онова време Алекс все още беше лице на Нова телевизия, но колегата й се обадил с предложение на води предаване в Би Ти Ви. Екипът му разработвал идея за шоу от типа на „Минута е много“, въпросите в което да са фокусирани върху екологията.

Ново предаване

Самият Любо преди няколко месеца публично обяви плановете си за новото предаване. Според слуховете, мястото на водещ е било предложено на Александра Сърчаджиева по идея на Руслан Мъйнов, който е нейно бивше гадже от годините преди съдбоносната й връзка с Иван Ласкин.

Въпреки раздялата си двамата са запазили повече от добри отношения. След като Сърчаджиева овдовя, за никого не беше тайна, че има спешна нужда от допълнителна работа. Тя бе останала без пукната стотинка заради лечението и погребението на мъжа си. Мъйнов подхвърлил това на своя шеф – Нейков, който пък веднага видял в лицето на симпатичната актриса новата водеща на своето предаване.

Отхвърлени нови проекти

Плановете обаче били спънати от пандемията. Както е известно, заради кризата около коранавируса Би Ти Ви спря вече произведените предавания за пролетния си сезон през 2020-та, а новите проекти директно са били отхвърлени, твърдят запознати.

По този начин еко шоуто така и не видяло бял свят, а Алекс Сърчаджиева не успяла да подпише договор с Любо Нейков. Няколко месеца по-късно стана ясноче я уволняват и от Нова тв, където водеше риалитито „Игри на волята“.

В последните месеци актрисата едва се е справяла с парите, твърдят нейни познати. След уволнението от Нова с абсурдния аргумент, че била пълна и остаряла, тя е имала един-единствен ангажимент извън театъра – малка роля във филм, за която взела символичен хонорар.

Нова роля

Но Любо Нейков не се отказал от идеята да й помогне. Според слуховете, е съдействал да й дадат роля в сериала „Откраднат живот“. Режисьорката на проекта Яна Титова пусна снимки от снимачната площадка на новия сезон 11.

От тях се вижда, че Алекс влиза в ролята на медицинско лице в продукцията. Това означава, че участието й няма да е епизодично. Образът ще бъде един от централните в новите епизоди, които се снимат вече близо месец, за да са готови за пролетния сезон.

Благодарение на хонорарите от медицинската драма тя най-после ще може да закърпи бюджета и спокойно да покрива разходите по отглеждането на дъщеря си София, която наскоро стана на 10 години, писа „Уикенд“.

Все още не е забравен и проектът за еко шоуто, чието лице трябваше да бъде Сърчаджиева. Само че се търси телевизия, готова да го купи. Пред „Уикенд“ експерти коментираха, че най-голямата сила на актрисата е именно като водеща, а Любо Нейков е достатъчно добър в работата си, за да знае това.

Любо Нейков набута Алекс Сърчаджиева в "Откраднат живот" сн. hotarena.net

Любо Нейков набута Алекс Сърчаджиева в „Откраднат живот“ сн. hotarena.net

Алекс за пореден път доказа качествата си като лице на новогодишната програма на БНТ в компанията на своя приятел Руслан. Това стана най-гледаното шоу в празничната нощ, а самият Нейков участва в него като актьор. Този успех окончателно го убедил, че има още хляб в Алекс и уволнението й е било голяма грешка от страна на продуцентите на „Игри на волята“, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар