Гери Малкоданска и съпругът й си купиха нов дом

Дни преди Коледа синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска и съпругът й - интериорният дизайнер Александър Ковачев, заживяха в нов дом. Двамата бързали да се нанесат в луксозното жилище, затова нямали време да сложат новогодишна украса. Макар че на 31-ви юли синът им Лео ще навърши 3 години, те останали и без празнична елха. Апартаментът на Гери и Алекс се намира на 14 етаж на нов блок, а 7 етажа под тях живее нейната майка. Тъй като синоптичката не умеела да готви, майка й се погрижила на трапезата им да има нещо сготвено не само за празниците. Алекс, който е утвърден дизайнер не само у нас, но и в чужбина и е правил интериори на домове и на обществени места във Великобритания, Германия, САЩ, на частни самолети и яхти, изненадал Гери с новия им дом. Фирмата, за която Ковачев работи, ремонтирала съседния апартамент, в който живее известния дерматолог д-р Емил Бърдаров. Дизайнерът бил впечатлен от красивата панорамна гледка. Докато наглеждал как върви обекта, в асансьора забелязал, че има обява за продажба на апартаменти в сградата.

Луксозен интериор

Звъннал на телефона и решил да купи баровското жилище. Едва ден преди да се преместят, Гери видяла апартамента, в който ще живеят. Модерният и луксозен интериор е дело на самият Алекс, а жилището барабар с обзавеждането, според експерти струва около 2 милиона лева. Малкоданска и Алекс, който е проектирал интериора и на Гала, показаха новия си дом в предаването "На кафе". Дизайнерът се е погрижил за всеки един детайл, който е стилен и много практичен. Заради пандемията от Ковид-19, който синоптичката пребори през октомври, двамата с Алекс предпочитали да се събират с приятели, вместо да ходят по заведения.

Детска стая

2-годишният Лео има собствена стая в апартамента и вече спял съвсем сам. В стаята му липсва телевизор, а хлапето рядко има достъп до малкия екран. "Смятам, че е твърде малък, за да гледа телевизия. Затова ще му сложим чак след 16 години. Не смятам, че децата имат нужда да гледат толкова рано. Понякога се налага да му пуснем някое детско филмче, за да може да се храни, тъй като не обича да яде", поясни Малкоданска.

Стил

Алекс Ковачев пък установил, че от вкъщи работи много по-ефикасно, затова поставил бюро в спалнята им, която е решена в азиатски стил. Осветителните тела в дома им също са дизайнерски, а сянката, която хвърлят на тавана, е също толкова ефектна и важна, колкото и самите те.

Нови електроуреди

Заради височината на стените от 3,20 метра вратите са оставени до самия таван. Алекс накупил всякакви електроуреди за своята половинка, но тя не приела така радостно този негов ентусиазъм да я превърне в домакиня. Малкоданска не готвела и дори не знаела предназначението на голяма част от уредите в новия си дом. Алекс пък бил голям кулинар и с голямо удоволствие приготвял вкусна и качества храна за семейството, когато му останело време. Навръх Свети Валентин миналата година Малкоданска получи като подарък за раждането на сина им Лео друг апартамент от 68 кв. м в престижен столичен квартал. Жилището е на името на синоптичката и макар и не толкова просторно, разполагаше с градина на покрива на кооперацията. Малкоданска обаче не желаела да живеят там и предпочитала да прехвърли имота на малкия Лео, когато порасне. Заради мащабния ремонт, който Алекс и Гери подхванали в апартамента, те се превърнаха в най-омразното семейство за бившите си вече съседи.

Ремонт

Къдрокосата красавица и половинката й използвали извънредното положение през пролетта, за да ремонтират ударно апартамента. Повечето от комшиите на водещата на прогнозата за времето обаче прекарвали времето си затворени вкъщи и вече луднали от шума, който идвал от жилището на вип семейството, писа "Уикенд". "От месец сме тероризирани от непрекъснат ремонт със зверско разбиване и къртене. Уж се спазват часовете за почивка, но целият блок сме вдигнати на "Ура" постоянно, особено сега, когато всички сме си вкъщи. Гери Малкоданска най-накрая благоволи да се включи във вайбър дискусията и да ни помоли да проявим търпение и разбиране, защото ако не го довърши в срок, остават без жилище", оплака се гневна съседка на синоптичката. [caption id="attachment_654274" align="aligncenter" width="300"]Гери Малкоданска живее в истински лукс сн. Инстаграм Гери Малкоданска живее в истински лукс сн. Инстаграм[/caption] Видът на апартамента обаче бил такъв, че предполагал ремонтните дейности в него да утихнат чак след около 2 месеца. Алекс обаче харесал просторния апартамент, в който вече са новодомци с Гери и Лео, и така проблемът бил решен, предават от hotarena.net. [gallery ids="654279,654280,654281,654282,654283,654284,654285"]