Виктор Николаев и жена му на ски в Боровец! (още подробности)

Виктор Николаев и жена му на ски в Боровец! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Виктор Николаев заведе жена си на ски в Боровец!

Луксозна почивка в Боровец си подари водещият на сутрешния блок по „Нова телевизия“ Виктор Николаев. Журналистът и половинката му Людмила Железова карат ски насред пандемията от коронавирус.

Виктор Николаев и жена му на ски на Боровец

Жената на тв водещия публикува тяхна весела снимка от ски пистите в зимния курорт, видя „Ретро“. От снимката се вижда, че двамата спазват противоепидемичните мерки и носят медицински маски, макар и свалени под брадичката, вероятно заради фотото.

Николаев и Людмила все още не са преболедували китайския вирус и се пазят стриктно от заразяване. Това обаче не им е попречило да отседнат в хотел и да разтоварят напрежението на чист въздух.

Виктор изпълнил желанието на своята любима да подари ваканция, тъй като заради работата си рядко й обръщал внимание и това провокирало недоволство от нейна страна.

Людмила е пословична със своята ревност. В нюзрума на „Нова телевизия“ се носят легенди за сцените, които разигравала на мъжа си, когато го подозирала, че флиртува колежките си.

Още навремето трудно свикнала с близките му отношения с Ани Цолова, а след това едва не го изоставила, защото го хванала да кара до дома бившата си партньорка Аделина Радева, с която го свързваше дългогодишно приятелство.

Сега под прицел била новата му екранна половинка Лора Инджова, която е едва на 30 години. Хубавицата бързо се превърнала във враг №1 на жената на Виктор. Когато той научил, че Лора ще седне на стола до него, често се обаждал по телефона да дава кураж и съвети.

Жена му обаче възроптала срещу задушевните им разговори и прекратила отношенията им в извънработно време, съобщава „Ретро“.

Людмила е с цели 14 години по-възрастна от журналиста. През 2020-а тя стана на 55, а Виктор е все още млад и зелен и скоро подкара 41. Двамата имат обща дъщеря Дара, която е в тийнейджърска възраст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар