Уелският принц студен и скучен в леглото още от началото на брака

Принцеса Даяна често обсъждала интимния си живот с приятелите си. Тя се пошегувала и за секса с принц Чарлз.

Кралският експерт Робърт Лейси съобщава, че лейди Ди си позволила доста язвителни и унизителни намеци за поведението на съпруга си в леглото. Тя се оплакала, че съпругът й не проявява никаква инициатива.

„Даяна скърби и се шегува за поведението на мъжа си в спалнята с приятелите си“, споделя експертът. Според него съпругата на най-големия син на британската кралица била толкова отчаяна, че се чудила дали да не даде на Чарлз алкохол с надеждата да подобри сексуалния им живот.

[caption id="attachment_654237" align="aligncenter" width="500"]Принцеса Даяна била разочарована от секса с Чарлз (Всичко за личната й драма) Още от самото начало на брака принц Чарлз бил студен в леглото
Снимка: Гугъл[/caption] Приятелите й обаче я разубеждават: „Знаете ли какво се случва с един жизненоважен орган под въздействието на твърде много алкохол? Отпускане! " - цитира думите на приятелите на принцесата на Уелс експерт. Тогава едно от момичетата предложи друг изход. Тя посъветва Даяна  да изключи осветлението и да сложи перука, така че съпругът й да я сбърка с Камила, пише  Daily Star.

Принц Чарлз и Даяна се развеждат през 1996 г., година след противоречиво интервю с майката на принцовете Хари и Уилям с Мартин Башир за Би Би Си.

В ефир Даяна казва на цялата страна, че съпругът й често й изневерява. Повече от 20 милиона души са гледали разкритията на принцесата, тоест един на всеки трима жители на Обединеното кралство. „Е, в този брак винаги бяхме трима, което е доста прекалено“, казва принцесата тогава. Въпреки всички опити да плени принц Чарлз и болката от предателството му, принцеса Даяна също не му беше вярна. По време на брака си тя излизаше с други мъже, предават от cosmo.ru.