Елен Колева с ново гадже и с нова професия!

Една от най-красивите актриси у нас загърбва за кратко театралната сцена, за да се отдаде на най-новата си страст - космоенергетиката, използване на природните сили за възстановяване на организма. Елен от година е дипломиран космоенергетик и това е новата й професията. [caption id="attachment_654151" align="aligncenter" width="300"]Елен Колева Елен Колева отново откри любовта[/caption]

Колева има и нов мъж до себе си, признава тя едва наскоро. Изпатила си вече от публичността на интимните си връзки, този път хубавицата е решила да запази гаджето си в тайна. Признава само, че е щастлива и не е самотна, но не иска да излага личния си живот на показ.

Космоенергетиката, която е неизменна част от живота на актрисата, е научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се извършва абсолютно изцеление на физическо, емоционално, ментално и духовно равнище чрез "изчистване" на мръсната енергия в чакровата система. "Повечето хора ме познават като актриса, творец, човек, който дълги години е бил на сцена, но някои знаят, че аз от много време се интересувам и от религия, изотерика, различни медитативни и енергийни практики. Ние не сме просто тела, а сме преди всичко души, които трябва да еволюират. В своя живот имах сериозно изпитание, което продължи дълго време" - споделя Елен. Която през последните няколко години промени живота си до неузнаваемост. Актрисата дори държи да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство, а не както дълги години е известна в медиите. Изцелението за Елена идва, когато среща Ксения Бондар - магистър космоенергетик, който впоследствие става и учител на актрисата. След допира с космическото познание Колева си отговаря на въпросите, които от години мъчат съзнанието й - коя е тя и каква е нейната мисия в света. "Искам да помагам на хора, които търсят изцеление и саморазвитие" - искрена е брюнетката, чиято звезда изгря във филма "Шивачки". Труден е пътят за Елен, докато стигне до това познание и промени живота си. Тя не крие, че дълго се е лутала, търсейки истината за себе си в другите. Признава, че образът, създаден й от медиите преди години заради фаталните й връзки, й е тежал. Красавицата е оставила миналото зад гърба си и живее нов живот. Актрисата не загърбва завинаги театралната сцена и не се отрича от професията си, а просто добавя още една. Работата й като терапевт е основната й през последните месеци, които бяха безкрайно трудни за театъра у нас, пише вестник "България Днес".