Гала в шок: Напористи фенки налазиха любимия й Стефан Николов! (виж тук)

Гала в шок: Напористи фенки налазиха любимия й Стефан Николов! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Гала трябва добре да пази мъжа си Стефан Николов!

Напористи фенки, някои от които и непълнолетни са налазили Стефан Николов – любимият на Гала. Те го засипват с палави съобщения в социалната мрежа, опитвайки се да привлекат вниманието му.

Стефан Николов

Фенки налазиха мъжа на Гала – Стефан Николов

Въпреки, че е категорично ясно, че е обвързан от дълги години с водещата на „На кафе“, почитателките му не се отказват и го бомбандират ежедневно.

„Много си секси Стефан, нищо, че можеш да си ми баща, фенка съм ти“, гласи един от многобройните намеци към пчеларят, с което той лично се похвали в пост в Инстаграм. Той дори отделя време да отговори и то публично вдъхвайки надежда:

„Дерзайте! Опитвайте и последната възможност (и невъзможност). Но нека е с добра подготовка и увереност и никакво отказване, освен ако започнете да наранявате други. Освен себе си. И нека помним най-важната мисъл, преди да стартираме нещо: „Мамка му, правим го!“

Думите му обаче прозвучаха двусмислено, тъй като друга фенка беше поиска съвет от него, а думите му се изредиха до коментара на напориста млада дама.

Наскоро Николов разказа за бурната си младост, с която очевидно може и да е впечатлил някои от почитателките си, които са се решили най-после да пишат на любимеца си. Той призна, че преди да срещне Гала е бил бунтар и не се е прибирал с дни в семейния дом с вече бившата си жена.

„Карах пистови мотори, обикалях купони, случвало се е даже да се прибера след три дни по заведения. Ако не беше Гала, никога нямаше да се променя“, категоричен е бизнесменът, който днес не си позволява да отсъства от дома. Но както знаем вълкът козината си мени, нравът никога.

Други почитателки пък се опитаха да го подпитат за отношенията му с Гала и вероятно целта им е да намерят път към сърцето на любимеца си.

Мъжът на Гала съвсем се изтърва и вече спокойно можем да го причислим в отбора на фолк певците Галин, Мара Отварачката и всички други суетни господа и дами, които помпат устните с хиалурон. Стефан обаче се сдоби с напомпана джука заради инцидент с пчели, а не защото са го боцнали с разкрасителната течност.

Инцидентът с пчелите, любимият на тв водещата поднесе по доста комичен начин, като дори показа кадър след преживяването.

На въпроса „Пчелите обичат ли да се гушкат с теб?“, чешитът отговори така: „Да, много! Тук се бяхме гушкали и накрая ме цункаха. Обезмислиха планираното ми посещение в естетичната клиника“, заяви той и показа ефекта от ожилването. Както е известно Стефан върти бизнес с мед и има десетки кошера с пчели.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар