Сестрата на Меган Маркъл издава книга с шокиращи разкрития за херцогинята (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Сестрата на Меган Маркъл разкрива истината за живота на нейното семейство

Помните ли сестрата на Меган Маркъл? Да, същата, която през 2018-та година призна, че осребрява връзката си с херцогинята, по-късно я нарече „егоист и социопат“, междувременно сравни принц Хари с хамстер, а накрая се извини за обидите.

Сега обаче изглежда, че 56-годишната Саманта Маркъл планира нов, дори по-голям ход, свързан със своята полусестра – книга, която ще разкаже и за отношенията й с Меган Маркъл.

Мемоар

Мемоарът носи звучното заглавие „Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1“ („The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1“) и излиза на 17-ти януари, пишат от „Marie Claire“. Неговите 330 страници обещават да разкрият „скрити истини“.

„Сред буря от фалшиви новини и медиен хаос, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и семейството си напук на обстоятелства и ултиматуми“, се споменава в анотацията в сайта на издателството „Barnes and Noble“. „Понякога истината наистина е по-странна от измислицата“.

Кратка биография

Кратката биография на Саманта в уебсайта междувременно гласи следното: „Родена в Чикаго през 60-те години и израснала в Южна Калифорния, Саманта Маркъл е автор, сценарист и съветник, както и сестра на първата съвременна американска херцогиня.

След като се бори с множествена склероза в инвалидна количка през по-голямата част от зрелия си живот, предизвикателствата и упоритостта не са й чужди. С един сценарий в препродукция и завършена първа книга, тя продължава да се търкаля нагоре като „скърцащо колело“, вдъхновявайки другите и защитавайки истината, въпреки стереотипи и „фалшиви новини“.

Обвинения

Смята се, че мемоарите са били обмисляни още от април 2016-та година, когато връзката на Меган с принц Хари става публична, отбелязват от „Tatler“. Докато отношенията им се превърнаха във водеща новина, Саманта определи своята полусестра като „повърхностна службогонка“ и обвини Меган за това, че е зачеркнала баща им и други членове на семейството.

През февруари 2019-та година Саманта Маркъл описа в Туитър херцогинята като „богата нарцисистка“, наемаща скъпи експерти за връзки с обществеността, за да подобри имиджа си.

Сестрата на Меган Маркъл издава книга с разкрития за херцогинята сн. YouTube

Сестрата на Меган Маркъл издава книга с разкрития за херцогинята сн. YouTube

Издаването на мемоарите добавя още едно заглавие в списъка с книги с разкрития за кралското семейство. През 2020-та година излязоха биографиите „Да намериш свободата“ на Каролин Дюран и Омид Скоби, която разказа историята на принц Хари и Меган Маркъл преди и около оттеглянето им от кралски задължение, и „Битката на братята“ от известния историк Робърт Лейси, посветена на отношенията между Хари и неговия брат Уилям, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар