Сестрата на Меган Маркъл разкрива истината за живота на нейното семейство

Помните ли сестрата на Меган Маркъл? Да, същата, която през 2018-та година призна, че осребрява връзката си с херцогинята, по-късно я нарече "егоист и социопат", междувременно сравни принц Хари с хамстер, а накрая се извини за обидите. Сега обаче изглежда, че 56-годишната Саманта Маркъл планира нов, дори по-голям ход, свързан със своята полусестра - книга, която ще разкаже и за отношенията й с Меган Маркъл.

Мемоар

Мемоарът носи звучното заглавие "Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1" ("The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1") и излиза на 17-ти януари, пишат от "Marie Claire". Неговите 330 страници обещават да разкрият "скрити истини". "Сред буря от фалшиви новини и медиен хаос, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и семейството си напук на обстоятелства и ултиматуми", се споменава в анотацията в сайта на издателството "Barnes and Noble". "Понякога истината наистина е по-странна от измислицата".

Кратка биография

Кратката биография на Саманта в уебсайта междувременно гласи следното: "Родена в Чикаго през 60-те години и израснала в Южна Калифорния, Саманта Маркъл е автор, сценарист и съветник, както и сестра на първата съвременна американска херцогиня. След като се бори с множествена склероза в инвалидна количка през по-голямата част от зрелия си живот, предизвикателствата и упоритостта не са й чужди. С един сценарий в препродукция и завършена първа книга, тя продължава да се търкаля нагоре като "скърцащо колело", вдъхновявайки другите и защитавайки истината, въпреки стереотипи и "фалшиви новини".

Обвинения

Смята се, че мемоарите са били обмисляни още от април 2016-та година, когато връзката на Меган с принц Хари става публична, отбелязват от "Tatler". Докато отношенията им се превърнаха във водеща новина, Саманта определи своята полусестра като "повърхностна службогонка" и обвини Меган за това, че е зачеркнала баща им и други членове на семейството. През февруари 2019-та година Саманта Маркъл описа в Туитър херцогинята като "богата нарцисистка", наемаща скъпи експерти за връзки с обществеността, за да подобри имиджа си. [caption id="attachment_654131" align="aligncenter" width="293"]Сестрата на Меган Маркъл издава книга с разкрития за херцогинята сн. YouTube Сестрата на Меган Маркъл издава книга с разкрития за херцогинята сн. YouTube[/caption] Издаването на мемоарите добавя още едно заглавие в списъка с книги с разкрития за кралското семейство. През 2020-та година излязоха биографиите "Да намериш свободата" на Каролин Дюран и Омид Скоби, която разказа историята на принц Хари и Меган Маркъл преди и около оттеглянето им от кралски задължение, и "Битката на братята" от известния историк Робърт Лейси, посветена на отношенията между Хари и неговия брат Уилям, предават от edna.bg.