Къванч Татлъту даде луди пари за…

0

Актьорът е убеден, че е направил правилния избор

Световноизвестният турски актьор Къванч Татлъту, когото мнозина наричат „турския Брад Пит“ даде луди пари.

Заедно със съпругата си Башак Дизер, той участва в специална програма, насочена към укрепване на имунната система и борба с Ковид-19.

Къванч Татлъту
Актьорът е убеден, че е направил правилния избор

За участие в нея знаменитостта плати 40 хиляди турски лири. Къванч Татлъту обаче е убеден, че е направил правилния избор.

„Това е специална програма, която се проведе в Бодрум. Тя е насочена не само към укрепване на имунната система, но и към отстраняване на вредните вещества от тялото“, каза Къванч. Актьорът подчерта, че докато участвали в програмата, той и съпругата му яли изключително органична храна, прекарвали много време на чист въздух и укрепвали здравето си с помощта на специални упражнения.

„Знаете, че през последните месеци направих тест за коронавирус два пъти. За щастие се оказа, че това са само настинки, но разбрах, че имунитетът ми е отслабнал.
Може би това се дължи на натоварения график, неправилно хранене и преумора“, коментира актьорът.

Съпругата на актьора – дизайнерката Башак Дизер, отбеляза в интервю, че едва по време на пандемията осъзнала колко небрежна била към здравето си.
„Понякога в ежедневната суматоха не обръщаме внимание на това, което ядем, по кое време заспиваме, какви натоварвания получава тялото. След като участвахме в тази програма, ние с Kъванч преразгледахме напълно отношението си към здравето. Вече няма да правим същите грешки“, каза тя.

Къванч Татлъту и Башак Дизер, която е 7 години по-голяма от него, се ожениха преди четири години. Двойката все още нямат деца, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.