Християна Лоизу вдига сватба с… (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Заедно са от две години, макар да се познават от доста време

Певицата Християна Лоизу, която спечели музикалното шоу „X фактор“ преди четири години и се класира трета като Хищницата в „Маскираният певец“, планира сватба.

Тя възнамерява да обвърже живота си с дългогодишния си приятел Борислав Борисов.

Християна Лоизу

Заедно са от две години, макар да се познават от доста време

Боби Стар, както е известен журналистът, се прочу със скандалните си интервюта с плеймейтки и силиконови красавици. Той ги излъчваше в онлайн предаването си „Стар Репортерс“.
В края на миналата година той започна своя рубрика в шоуто на Слави. От лятото вече има и предаване по телевизия „7/8“.

Християна и Боби са заедно от две години, макар да се познават от доста време покрай работата си. През годините се засичат на различни събития, а той дори я е интервюирал няколко пъти. „Видяхме се съвсем случайно в моята родина Кипър и изведнъж любовта пламна“, разкри певицата. Оттогава двамата са неразделни. Заради него тя заряза живота си в Кипър и се установи за постоянно в София, където бързо заживели под един покрив.

Имат общи идеи и интереси

„Имаме общи идеи и интереси. Неговата работа е свързана до голяма степен с лайфстайла, популярните личности, аз също имам своята публика, която ме подкрепя. В този смисъл в творчески план нямаме спорове, допълваме се. Разбираме се добре, животът ни върви гладко, обичаме се, всичко е наред. Какво друго му трябва на човек – да си изкарва добре с този, с когото е, и да му е спокойно. Вече имаме и по-сериозни планове, но всичко ще си дойде в точния момент“, споделя Християна Лоизу. Любимият й така и не научил родния й език, въпреки че тя му говори от време на време на него.

Християна ЛоизуПриятелят й много й помага за музикалните й проекти, като е написал текста на най-новата й песен, в която ще включи образа на Хищницата. Скоро предстоят и снимките на клипа, който ще излезе в началото на годината.

Преди пандемията с Боби не спират да пътуват из страната и в чужбина. През пролетта за последно се отправят на романтично пътешествие до Париж, където се наслаждават не само на любовта си, но и на невероятните забележителности и най-вече на Айфеловата кула.

Припомняме, че преди това Християна Лоизу имаше връзка с оперния певец Никола Войнов. Именно той я записва за участие в „X фактор“, който тя по-късно спечели. Точно успехът й в музикалния формат обаче променя отношенията между тях и нe след дълго те се разделят.

Родена в Кипър, тя учи поп и оперна вокална техника в Ларнака, но избира България за втори дом и Консерваторията, за да се усъвършенства в класическото пеене. Християна е специализирала в Лийдс, Beликобритания, където усвоява изкуството на мюзикъла. След като се завръща у нас, се явява на кастинг за четвъртия сезон на „X фактор“. Покорява българската публика от самото начало на формата с безкомпромисните си вокални изпълнения, които й осигуриха победата и договор с „Вирджиния Рекърдс“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар