Данчо от Фермата с единия крак в гроба

Най-трудното вече е останало зад гърба му
0

Най-трудното вече е останало зад гърба му

Фокусникът и общински съветник от Габрово – Йордан Белев (Данчо), който бе един от участниците във „Фермата“ 6 призна, че преди броени дни е бил с единия крак в гроба.

Един от най-ярките участници във „Фермата“ е бил хоспитализиран по спешност с коронавирус.
За щастие към днешна дата нещата за Данчо явно са тръгнали към добро. Той няма търпение да се върне при любимата си Камелия и да я прегърне.

Данчо
Най-трудното вече е останало зад гърба му

И докато зрителите продължават да се питат коя от двете – Даяна или Камелия, габровецът сам разкри истината в интервю за „Преди обед“.
Очевидно заболяването и фактът, че Данчо е бил на косъм от смъртта, е успяло да съживи любовта му с годеницата Камелия.

Припомняме, че фокусникът завъртя страстна любов с Даяна Ханджиева. Той обаче продължава да живее с годеницата си Камелия в родния град Габрово. С нея изкарал и Коледа. После се наложило спешно да влезе в болница заради усложнения от коронавирус.

Първите два теста били отрицателни

Въпреки че два теста показали, че е отрицателен за китайската зараза, третият излязъл положителен. Фокусникът признава, че бил с единия крак в гроба – не можел да диша, краката му отказали и той дори не можел да стане от леглото. Освен това поддържал десетина дни много висока температура, която буквално го смазвала.

Бил закаран в болница с линейка, където го стабилизирали, но все още диша трудно. Данчо предполага, че се е влошил след като бягал и седнал потен на дивана у дома.

Той призова всички да се пазят и призна, че първото нещо, което ще направи след изписването му, е да се прибере у дома и да прегърне годеницата си Камелия.

Така той категорично опроверга спекулациите, че продължава да поддържа любовна връзка с Даяна. В интервюто той дори не спомена името й, въпреки провокативния въпрос на кого ще се обади, след като оздравее, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.