Щерката на Румен Радев е неузнаваема (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Скъсала е връзка с голяма част от съучениците й

За никого не е тайна, че дъщерята на президента Румен Радев – Дарина Радева, бе приета сред първите по успех в НАТФИЗ.

Там тя следва по специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“.
Дарина вече се носи в стилистиката на рокендрол звезда от 80-те години на миналия век. Тя е с къдрава грива и буен бретон. Щерката на държавния глава поддържа имидж на бунтарка и е скъсала с елегантността и финеса, които демонстрираше, докато бе ученичка.

Румен Радев

Дарина вече се носи в стилистиката на рокендрол звезда от 80-те години на миналия век

През последните месец и половина Дарина и колегите ѝ са на дистанционна форма на обучение заради разпореждането на ректора на НАТФИЗ проф. Семерджиев покрай мерките за Ковид-19. Когато не е на лекции пред компютъра, тя запълва времето си с разходки с новите си приятели. Щерката на Румен Радев е скъсала връзка с голяма част от съучениците си. Причината за това е, че те или са студенти в чужбина, или интересите им вече се разминават. Само една от най-близките ѝ дружки попадна с нея в класа на Пенко Господинов в НАТФИЗ.

Там Дарина е състудентка с щерката на актрисата Лилия Маравиля и със сина на тв продуцента Витомир Саръиванов, с когото са и възпитаници на една и съща гимназия. Първите си изпити щерката на Румен Радев ще трябва да държи през февруари. Именно тогава приключва зимният семестър. Засега тя е сред най-изявените девойки в класа. Това е видно от публикациите на техния ментор Пенко Господинов. Кога обаче наследницата на президента ще направи дебют на сцената на НАТФИЗ, все още не се знае.

Румен Радев Докато бе ученичка, тя репетираше заедно с училищната театрална трупа „Ле Страпонтен“. В постановките играеше все главни роли и успя да натрупа солиден фонд от награди от различни фестивали и конкурси у нас и по света.
Още от IX клас Дарина се стремеше към НАТФИЗ и успя да сбъдне мечтата си. Баща ѝ не е коментирал избора ѝ на образование и бъдеща професия. До момента не е бил забелязван на нейна премиера в училище, отбелязва zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар