Ето кои са най-опасните дни през януари

Гласувайте за статията

Очертава се доста труден месец

Астролози разкриха кои са най-опасните дни през януари.

През днешния ден например, Марс ще влезе в знака Телец, като агресията и негативността ще се увеличат.

Този месец се очакват няколко дни, през които е по-добре да не се правят никакви планове. Поради негативното влияние на Меркурий, важни събития може да не се случат така, както бихме искали. Освен това взимането на решения ще бъде трудно, съобщават световните издания.

януари

Очертава се доста труден месец

На 5 януари ще се „срещнат“ Плутон и Меркурий, което ще се отрази на приятелските отношения между хората. Не са изключени ненужни обиди и сериозни кавги. Специалистите препоръчват да внимаваме какви думи ще кажем спрямо друг човек.

На 6 януари Марс ще влезе в знака Телец. Агресията и негативността ще се увеличат. Хората могат да започнат да се притесняват без причина за въпроси свързани с работата си. Трябва да се разсейвате, да намерите метод за успокояване.

На 10 януари ще е срещата със Сатурн, а на 11 януари – с Юпитер. Това може да създаде много лош ден. По-добре да не започвате нищо важно и да не правите скъпи покупки. По всякакъв възможен начин трябва да се избягват конфликтите.

На 30 януари Меркурий ще се движи в обратна посока. Това ще предизвика хаос и конфликти. Неуспехът може да съпътства всички сфери на живота – любовта, работата и семейството (общуването с роднини), пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар