Новата година започна лошо за Сашо Кадиев

Новата година започна лошо за Сашо Кадиев
4 (80%) 1 vote

Със сигурност това не е мечтания начин

Със сигурност не може да се каже, че актьорът и тв водещ Сашо Кадиев е посрещнал Новата година по възможно най-добрия начин.

Оказва се, че 2021 година е започнала за него с мощно рядко щастие.
Водещият на „Преди обед“ се оплака, че не се чувства достатъчно комфортно в първия си работен ден за 2021 година. Причина за неразположението му се оказа фактът, че е прекалил с лютото.

Сашо Кадиев

Със сигурност това не е мечтания начин

Сашо Кадиев призова зрителите, на които пикантната храна не им понася, да не се поддават на изкушенията.
„Аз направих тази грешка, след като ми препоръчаха да хапна люто и не съм никак добре с перисталтиката. Много трудно ми беше идването до студиото тази сутрин. Не се чувствам добре“, призна в типичния си стил Кадиев в предаването си.

За щастие, успял да стигне до телевизията без фатални инциденти в колата му, пише pik.bg.

Всъщност нарушената перисталтика далеч не е единственият му и най-сериозен проблем. За никого не е тайна, че напоследък личният живот на актьора е доста неизяснен. Докато Катето Евро преви всичко по силите си да ги събере с жена му, Кадиев сякаш не спира да залита по кривите пътеки.

Мълвата носи, че новата му изгора живее в „Манастирски ливади“, където тв водещия често може да бъде засечен напоследък.
Освен всичко друго са го застигнали и сериозни финансови проблеми. Както самият той призна преди броени дни: „Увъртял съм се в кредити“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар