Ким Чен Ун разкри: За пет години не направихме нищо за Северна Корея! (Лидерът шашна с признания)

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун с тревога гледа към бъдещето на Северна Корея

С нов петгодишен спасителен план, както и с нови надежди, гледа Ким Чен Ун към Северна Корея. Лидерът на страната заяви, че се страхува за бъдещето, след като за пет години не са успели да направят почти нищо.

„Боя се, че не успяхме да постигнем почти нищо в ключови сфери на икономиката. Засилващите се санкции от страна на САЩ, природните бедствия и пандемията повлияха много лошо на състоянието на страната“, заяви Ким на конференция на Работническата партия. Конгресът се смята за върховния управляващ орган, но именно Ким и някои от неговите сътрудници взимат решенията за бъдещето на страната.

Лидерът очерта рамките на проектите и заяви, че границите трябва да останат затворени, за да се спаси родината му от коронавирус. Той продължава да твърди, че в страната му няма нито един заболял от опасната болест. Което позволи и събирането на над 5 000 души един до друг по време на събирането.

Ким призна, че не очаква подобряване на отношенията със САЩ. По думите му, Джо Байдън вероятно ще предприеме мерки за затягане на отношенията със Северна Корея и нови санкции. И за разлика от Тръмп няма да бъде толкова либерален.

Що се отнася до останалите, плановете на Ким за бъдещето включват още развитие на енергийния сектор, както и вътрешното производство. Ядрените изследвания остават ключови, както и поддържането на ядрени оръжия за нуждите на армията.

Ким Чен Ун притеснен за бъдещето на Северна Корея сн. Уикипедия

Ким Чен Ун притеснен за бъдещето на Северна Корея сн. Уикипедия

Въпреки че продължава да държи затворени границите, лидерът на Северна Корея гледа към бъдещето и новите технологии с надежда. Ким е убеден, че може би има начин да развие икономиката, дори и след прекратяване на тясното сътрудничество с Китай. Накъде ще се насочи един от най-спорните държавници на нашето време, не е ясно. Но е факт, че народът му гласува доверие за нов петгодишен план за спасение на Северна Корея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар