Ким Кардашиян призна: Бракът ни с Кание е приключен, договаряме се за развода

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян и Кание Уест пред развод

Край на идилията. Романтичната сватба в Италия отдавна е минало, а отношенията между Ким Кардашиян и Кание Уест са на ръба на развода. След скандалните изявления на рапъра по време на президентската му кампания миналата година, Кардашиян го напусна. Заедно с трите им деца.

„Ние не живеем заедно. Бракът ни е приключен. В момента преговаряме за развода“, лаконично коментира Ким ситуацията.

Двойката е разделена от месеци, но доскоро криеха истината. Ким е категорична, че няма никакво желание да се бори за брака си, след като съпругът й се отнесъл изключително сурово с нея.

Както е известно, Кание има психични проблеми и няколко пъти влиза в клиника. Ким и семейството й правиха опити да скрият истината, но в крайна сметка тя излезе на бял свят. Според познати на рапъра, звездата доста често изпадал в пристъпи на паника. Накрая Кардашиян се принудили да го оставят в самостоятелно жилище, а Ким и децата да се преместят при майка й, за да се избегне някой застрашаващ инцидент.

Кание пък публично се оплакваше, че се опитвали да го настанят в психиатрия и да му сложат усмирителни ризи. Рапърът твърдеше, че е държан затворен в дома си, под медицински надзор.

В момента Ким е в Лос Анджелис заедно с трите им деца, а рапърът е в имението си в Уайомиг. И от няколко месеца двамата не живеят заедно.

„На Кание му е нужно време. Той в момента работи върху себе си и прекарва времето си в ранчото. Изглежда не смята да се връща в Лос Анджелис. А Ким трудно приема това“, твърди източник близък до двойката.

Ким Кардашиян и Кание Уест пред развод сн. Уикипедия

Ким Кардашиян и Кание Уест пред развод сн. Уикипедия

Както се говори, Ким и Кание се опитват да останат в приятелски отношения въпреки трудностите. Двамата обаче се надяват на бърз и безболезнен развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар