Бомба: Актьори от „София Ден и Нощ“ си търсят гаджета в нета! (виж тук)

Гласувайте за статията

Родни наши известни лица и актьори търсят любов в интернет!

Актьори, риалити герои и певци се регистрираха в най-популярната платформа за запознанства за романтична връзка или секс – Тиндър.

актьори

Актьори търсят любов в нета

Риалити звездата Пламен Богданов, който сам си пуснал слух, че има взимане-даване с фолк певицата Джена. А по-късно и с колежката й Преслава е пуснал в Тиндър нови снимки, както и реална информация за себе си.

По подобен начин се представя и Рафи Бохосян. Той също е сложил свой професионален кадър, като е посочил реална информация за възрастта си.

Коки от сериала „София Ден и Нощ“ се представя с псевдонима Дранте. Според запознати чаровният мачо е сред най-желаните млади артисти у нас. Това личи и от интереса, който получава в платформите във Фейсбук и Instagram.

Профилът, който впечатлява с красива снимка на певицата Дара има един немалък дефект. Истинското име, което не е скрито за останалите профили е Марто.

Въпреки това доста хора се съгласяват да осъществяват връзка с нея/него. В описанието се уточнява, че човекът търси приятелства, като подчертава, че е забавен красив и дискретен.

С профили се още рапърът Кристо, Стефан Попов – Чефо и танцьорът Джими, част екипа на Михаела Филева пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар