Лъсна истината за отношенията на Катето Евро с…

Лъсна истината за отношенията на Катето Евро с…
1 (20%) 1 vote

Трите дами образуват силен фронт срещу някои от изцепките

Актрисата Катето Евро несъмнено разбива преобладаваща част от стереотипите.

Освен всичко друго, тя успя да разбие на пух и прах всички митове за лошата свекърва. За никого не е тайна, че Катето Евро е неразделна със снаха си Таня.

Катето Евро

Снаха и свекърва са страшна задруга

Двете и малкото Кате образуват силен фронт срещу някои от изцепките на мъжа в къщата – Александър Кадиев.
Както се говори, водещият в „Преди обед“ от месеци насам има забежка с неизвестна за широката публика дама. Предполага се, че въпросната персона живее в „Манастирски ливади“.

Юнакът от Малък градски театър „Зад канала“ разделял времето си между бащиния си дом в Кокаляне и новото си любовно гнездо.
През това време майка му пък успяла да научи Таня на всички градински мурафети, които самата тя владее. Дори докато карала коронавируса, Таня усъвършенствала саденето на домати.

„Снаха ми беше болна от ковид, но понеже го изкара по-леко, все й виках: „Копай, копай, майче!“. Не й беше много добре милата, ама оцеля“, разказва звездата от „Оркестър без име“.

На този етап Катето Евро отказва да коментира дали Кадиев и майката на дъщеря му са заедно. Тя обаче не пропусна да се похвали, че е затворила традиционното количество зимнина. Това се случило благодарение на отлично обгрижваните от нея зеленчуци в градината й край София, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар