Няма да повярвате какво се случи в Би Ти Ви след уволнението на Венелин Петков

Гласувайте за статията

Откакто заел поста станал изключително арогантен

Колкото и невероятно да ви звучи е факт, че уволнението на Венелин Петков от Би Ти Ви се е превърнало в повод за празник.

Истински празник е предизвикала в медията вестта за уволнението на доскорошния шеф на новините Венелин Петков. Припомняме, че той бе натирен от Би Ти Ви броени дни преди Нова година.

Венелин Петков

Откакто заел поста станал изключително арогантен

Дни наред служителите в новините не могли да се нарадват, че вече ще работят с нов директор. Откакто бил издигнат на високия пост, Венелин Петков започнал да се държи изключително грубо и арогантно с подчинените си. Поради тази причина всички тайно се молели да напусне или да го уволнят, пише „Уикенд“.

От години да се работи в новините било изключително трудно и потискащо. Причина за това бил именно избухливият характер на иначе симпатичния на вид бивш новинар. Докато работел като репортер и новинар, той бил любезен и приятен човек. Когато обаче оглавил новините, поведението му коренно се преобразило.

Хрисимият и сърдечен до вчера Венелин Петков изведнъж се превърнал в крайно раздразнителен, нервен и избухлив началник. С него било почти невъзможно да се разговаря, твърди още изданието. Без видима причина той започвал да крещи на подчинените си, държал се арогантно с тях и дори си позволявал лични обиди и нападки.

В нюзрума редовно имало разплакани репортерки. Затова сега уволнението му било прието като празник сред новинарите, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар