Бомба: Емрах Стораро заби по-възрастната Теди Александрова! (виж тук)

Бомба: Емрах Стораро заби по-възрастната Теди Александрова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емрах Стораро си падна по какичка!

Със снаха за чудо и приказ ще се сдобие Тони Стораро. Малкият му син Емрах, който трупа слава с последните си парчета, успя да си намери гадже. Според слуховете 18-годишният певец се е сгаджосал с колежката си Теди Александрова.

Емрах Стораро

Емрах Стораро и Теди Александрова са гаджета

Чалгарката е доста пo-голяма от Емрах, но явно това не й пречи да интимничи с него. Снимки, плъзнали в мрежата, показват как Емрах натиска да целува 30-годишната Теди, а тя никак не се дърпа.

Двамата прекараха заедно новогодишната нощ и след като малкият Стораро пee на ушенце на колежката си, се хвърля да я целува.

Това става ясно от кадри, споделени в клюкарска страница в социалната мрежа инстаграм. Празнична маса, алкохол и нежният глас на малкия Стораро явно успяват да подействат на Теди и да я накарат да се отпусне. Дали авантюрата им ще прерасне в нещо по-сериозно предстои да разберем скоро.

Емрах досега не е демонстрирал любовните си отношения и за пръв път ги показва в мрежата. Освен дует на сцената Емрах и Теди явно са успели да пренесат отношенията си и в реалността, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар