Сериозна драма тресе Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Обстановката е доста напечена

Сериозна драма тресе Би Ти Ви из основи.

След като шефът на новините в медията Венелин Петков, бе свален от поста и сменен с Антон Хекимян, сега съдбата му може да последва и бившето му гадже Гена Трайкова.

Поне така твърди сигнал, подаден до „Хотарена“, от човек от Би Ти Ви, пожелал анонимност. Той разкрива доста пикантни подробности около интригите в телевизията.

Би Ти Ви

Обстановката е доста напечена

Ето целия текст без редакторка намеса:

„Както знаете, Марина Цекова напусна Нова телевизия в посока бТВ. От телевизията пуснаха имейл, в който обясниха кога ще се появи на екран. Тя обаче не се появи и до днес няма обяснение защо.

Цекова е викната набързо от Гена Трайкова и Венелин Петков. Искали са максимално бързо и тихо да сменят Виктория Петрова с нея. Колеги казват, че дори се е спекулирало с това, че Цекова има ковид, за да се скрие и да не й правят проблем в Нова.

Клюката се е разчула в нюзруума на бТВ дни преди Марина Цекова да бъде представена и буквално е взривила бездруго напрегнатата обстановка там. Много от новите й колеги не говорят с нея, а ситуацията е ескалирала с махането на Венелин Петков.

За да довърши плана си и да спази уговорката си с нея, Гена Трайкова, без да поиска разрешение от новия шеф на новините Хекимян, сложила в графика за следващия ден Марина като водеща. Новината е пусната към медиите умишлено в края на работния ден от Миряна Георгиева (ПР на новините; бивша съпруга на Ивайло Захариев; неуспял кандидат за депутат на “Да, България” и приближена на Гена и Венелин).

И Гена Трайкова е напът да излети от медията

При това – без да е стикована с преките й ръководители или с шефовете на тв. Така са поставили пред свършен факт Хекимян още в първите му часове на поста и са заложили поредна бомба в нюзрума, тъй като към момента там има достатъчно добри и обичани водещи.

Сега се очаква новото ръководство да отстрани и Гена Трайкова, тъй като шефовете в Чехия са останали неприятно изненадани от случващото се. Паралелно с това самата Марина Цекова вече истински се страхува от отмъщение. Притеснена е и за съпруга си, който е водещ в друга телевизия и може да пострада, ако Виктория Петрова реши да си отмъсти и впрегне връзките си.

Гена Трайкова и Миряна Георгиева се опитват да помогнат на Марина Цекова, но това в случая й играе лоша услуга. Някои вече я припознават като “слушалка” на бившия шеф на новините. Хекимян се е хванал за главата, но най-вероятно засега няма да вдигне Цекова на екран като водеща.

Още повече, че появата й на екран в първите дни след Нова година, тотално ще й навлече гнева на бившите й колеги в Нова, които стартираха новинарски канал, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар