Лоши новини за Сашо Кадиев

Гласувайте за статията

Затварянето на театрите се отразява пагубно на финансите му

Тези дни наследникът на Катето Евро – Сашо Кадиев, който съвместява актьорството с водещ на предаването „Преди обед“ се ожали.

„И аз съм си увъртял в кредити”, призна неотдавна актьорът.
Временното затваряне на театрите заради пандемията създало доста притеснения на Сашо Кадиев във финансов аспект. За разлика от мнозина обаче, той не губи надежда и се надява, че скоро ще настъпят по-добри времена за всички.

Сашо Кадиев

Затварянето на театрите се отразява пагубно на финансите му

В личен план годината също не премина особено успешно за тв звездата.
Припомняме, че синът на Катето Евро няколко пъти се събира и разделя с майката на дъщеря си – танцьорката Таня Тончева.

В артистичните среди отдавна се шушука, че Кадиев има любовница. За нея се знае, че живее в столичния квартал „Манастирски ливади”. Младата жена не е известна в публичното пространство. Актьорът обаче здраво хлътнал по нея и това му създало доста главоболия с официалната му половинка, пише show.blitz.bg, позовавайки се на информация на Уикенд.

Припомняме, че преди време наследникът на Катето Евро призна, че не е готов да предложи брак на половинката си Таня Дончева. Той дори се замисли дали тя е голямата му любов.
За мнозина е ясно, че Сашо Кадиев и Таня се разделят многократно. Ролята на помирителя обаче винаги се играе от Катето Евро. Очевидно при последната им раздяла дори и тя не е успяла да ги събере отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар