Мис България замяза на травестит

Мис България замяза на травестит
4 (80%) 1 vote
24-годишната Радинела Чушева има редица неуспешни корекции

Мис България 2019 Радинела Чушева съвсем е заприличала на травестит – пише в. „Уикенд“. Че 24-годишната софиянка не е красавица, се вижда с просто око, но на някои от снимките й е откровено плашеща. Изданието попадна на фотос, на който Ради има вид на препила или дрогирана – с рошава коса, огромни джуки и почти липсващ нос.

Вестникът припомня, че още след избора на Чушева се надигна вълна от негативни коментари, най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото, и то само на 24 години.
„Не искам да си представям как ще изглежда на 44 лазарника, още сега е захабена“ – коментират неуспешните пластични корекции на миската из социалните мрежи.

Радинела продължава да твърди, че си няма приятел, въпреки че преди няколко месеца бе заснета на летището с видимо по-възрастен от нея мъж. Любовникът на амбициозната миска е над 50-те и си има семейство, заради което Чушева удобно твърди, че няма половинка до себе си и е в търсене на голямата и истинска любов.
Кой точно и с какво се занимава мъжът до миската, за момента остава неизвестно. Предположенията са, че по-възрастното гадже на Радинела е заможен бизнесмен, но дали това е така, засега няма потвърждение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар