Родителите на Боби от „Фермата“ ръководят банда просяци

Гласувайте за статията
Риалити героят Борислав е син на циганския барон Ангел Стефанов

Родителите на Борислав Стефанов от „Фермата“ ръководят банда просяци в Швеция – разкрива в. „Уикенд“. Риалити героят е син на циганския барон Ангел Стефанов, който нашумя преди 5 години в документалния филм на Миролюба Бенатова „Просяци в Швеция“, излъчен по Нова тв, в която тя тогава работеше – отбелязва изданието.

Схемата за печелене на пари процъфтяваше в градовете Гьотеборг и Йостерйотланд. В разследването на Бенатова бащата на Борислав застана с лицето си пред камерата на медията и се обяви за лидер на групата български просяци от ромски произход. Ангел Стефанов е известен на полицията в Гьотеборг, където е ръководел организация за просия. Срещу него е имало сигнал, че изнудвал работила за него жена, която не могла да изкара достатъчно, за да си плати наема. В групата на Стефанов е била и майката на Борислав.

Боби уверява всички, че не е бил запознат как баща му си печели парите, но малцина са тези, които му вярват.
„Аз не се занимавам с глупости и всеки, който ме познава, може да потвърди. Аз си изкарвам моите пари, той си изкарва неговите. А и не може да се съди за един човек какъв е по родителите му“ – твърди Борислав, който е решил да печели парите си по честен начин – със строителство.

Боби си изкарва парите по честен начин

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар