Емилия яхна „Бентли“ за половин милион

Гласувайте за статията
Жорж Башур позлати любимата си жена

Емилия е сред най-глезените жени във фолк жанра. Блондинката от Гълъбово се фука с чисто ново „Бентли Бентайга“, което й е подарък от любимия й мъж Жорж Башур за Коледа – пише в. „Уикенд“. Проверка на изданието е показала, че базовата цена на возилото е около 390 000 лева за фабричен модел. Джипът на изпълнителката е фрашкан с екстри и е излязъл на Башур около 500 хиляди – отбелязва вестникът.

Фолкаджийката вече събира погледите на пътя с лъскавия джип. За да е пълен разкошът й, тя разчита на услугите на личен шофьор, който я транспортира където пожелае.
„Емилия спечели от тотото с Жорж. Много й угажда, нищо не й отказва. Облича се в последните колекции на всички най-скъпи марки. Носи чанти за по 5-6 бона. Тя винаги е била обгрижване от мъжете си, но щедростта на настоящия й съпруг преминава всякакви граници“ – коментират завистливи нейни колежки.

Сирийският бизнесмен не жали средства за любимата си жена. Той угажда на красавицата за всяка нейна прищявка, а „Бентлито“ е най-скъпата кола, която изпълнителката е притежавала. Емилия не крие возилото и често качва снимки или клипчета от баровския джип. Тя се вози винаги на задната седалка, където се чувства комфортно с всички глезотии, които има колата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар