Анджелина Джоли с нов удар срещу Брад: Като съпруг не струва, имах и по-добри от него!

Гласувайте за статията

Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит не е от красивите

Разводът на най-красивата холивудска двойка — 57-годишният Брад Пит и 45-годишната Анджелина Джоли, определено не преминава гладко и в приятелски тон. Всъщност е далеч от повечето разводи на „обикновените смъртни“.

Откакто се разделиха, двамата си нанасят непрекъснато удари, а последните са под кръста. И са безкрайно жестоки. Обвиненията, които си отправят често минават границите на добрия тон. А жестоките подмятания определено са сурови.

Откакто носителят на Оскар се раздели с половинката си, той рядко е виждал децата си. Нещо повече — Анджелина полага всички усилия, за да му отнеме всички права. Междувременно адвокатите продължават битката за попечителство над 19-годишния Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишния Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Нокс и Вивиан. И драмата между родителите им все още продължава. Анджелина съвсем не е склонна да казва хубави думи за Брад след раздялата. А с последното си изказване го унижи докрай.

„В действителност Брад не беше добър съпруг. Имала съм и много по-добри от него“, каза актрисата в свое интервю.

Много преди Анджелина да стане госпожа Пит, тя сключи брак с още двама мъже. Първо бе омъжена за британския актьор Джони Лий Милър, с когото се запознава през 1995 г., докато снима „Хакери“.

Двамата започнаха да се срещат само шест месеца след края на снимките и връзката им бързо се превърна в бурен брак. На следващата година те се ожениха пред малка група приятели и майката на Анджелина. За разлика от пищната сватба с Брад, която се състоя в замък в южната част на Франция, тази церемония беше по-скромна. И актрисата дори не се омъжи за Джони в сватбена рокля, а в черни латексови панталони и бяла тениска. На която той написа „Джони“ със собствената си кръв.

Анджелина Джоли с нов удар по Брад Пит сн. Уикипедия

Анджелина Джоли с нов удар по Брад Пит сн. Уикипедия

Ето това се казва истинска любов, според звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар