Кошмарът на Емануела няма край

Гласувайте за статията

Кошмарът на Емануела няма край

Алекс Воук, когато Емануела съди почти година за психически тормоз, е избягал в чужбина. В момента той се намира в Нигерия, узна HotArena.

Подсъдимият не може да бъде открит на посочения от него постоянен адрес и поради тази причина не може да му бъде връчена призовка да се яви пред съда и делата се отлагат едно след друго. След едно от последните заседания той дори бе обявен за национално издирване.

Още тогава, макар и неофициално, магистратите коментираха, че най-вероятно той е избягал в чужбина.

Последното му съобщение до Емануела потвърждава това. Алекс честити коледните празници на певицата и й изпращат актуални свои снимки. Тя ги публикува в мрежата заедно с телефонния му номер, който се оказа че е на мобилен оператор в Нигерия.

„Издирва се! Който го види и има информация за него, моля ти сигнализира в някое районно! Опасен е за себе си и за околните. Дано по-бързо го намерят!!! Психото продължава, дано скоро го приберат, да не навреди на някой“, споделя певицата в мрежата.

„Чук-чук! Отвори ми! Все още съм луд по теб. Ще ти дам всичко, което пожелаеш! Цял живот ще ти служа! Аз ще те галя! Ако не искаш по друг начин, може и срещу заплащане. Не знам кой на кого ще плаща, но си струва да се плаща за това! Ще се грижа и за детенцето ти! Не се сърди за нищо, а виж истинската ми същност! Коледа е такъв празник, че не може да воюваме на него! Прекрати войната и помисли положително! Мога да ти бъда слуга и господар! Можем да направим дует, знаеш, че съм музикант“, гласи последното съобщение на Алекс до звездата. Той се е подписал с инициалите А.Б.Е, пише Хотарена, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар