Възможно ли е новият сезон на „Като две капки вода“ да бъде „ол старс“?

Гласувайте за статията
Новите „Капки“ – с победителите от предишните сезони?

Новият сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“ май ще бъде нещо като повторение на най-доброто от предишните издания – пише в. „Уикенд“. Според източници от кухнята на предаването сериозно се обсъжда идеята напролет продуцентът Маги Халваджиян да събере на сцената всички победители от досегашните сезони и състезанието да е между тях. Проблемът е дали ще успее да ги навие отново да сключат договори с него – отбелязва изданието.

Идеята да направи сезон „ол старс“ (всички звезди) била подсказана от фенове на шоуто, които писали на страницата на продуцента, че биха искали да видят отново в действие своите любими имитатори. Моментът е подходящ, тъй като до момента форматът е имал 8 сезона и съответно 8 победители. Това е и традиционният брой на участниците в шоуто. А победителите досега са Рафи Бохосян, Невена Бозукова-Неве, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев, Стефан Илчев и Фики Стораро.

По информация на изданието на Маги едва ли ще му е трудно да води преговори с тях. Благодарение на пандемията и породената от нея криза в момента почти всички са без работа. Проблеми биха могли да възникнат единствено с Ненчо Балабанов и особено с Калин Врачански. И двамата този сезон имат сериозни ангажименти около сериалите, в които участват.

Ще видим ли пак досегашните победители в „Капките“?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар