Бомба: Глория разкара любимия на бременната Симона Загорова! (виж тук)

Бомба: Глория разкара любимия на бременната Симона Загорова! (виж тук)
3.67 (73.33%) 3 votes

Глория не може да понася гаджето на Симона Загорова!

Краткото търпение на фолк примата Глория към новия член на семейството й се изчерпа. Дори любовта към дъщеря й не можа да спаси обречената връзка на Симона Загорова с Даниел Милушев. Въпреки че Симона ще роди съвсем скоро, бащата на бебето вече не е при нея, а се е прибрал в родния Доспат.

Глория

Глория не понася бъдещия си зет

Дани не е присъствал на празничната трапеза в дома на Глория в столичния квартал „Павлово“, което е ясен знак, че нещата при младата двойка не вървят добре, пише LifeOnline.bg.

Бъдещата майка избра именно светлите празници за да обяви официално новината за бременността си. Точно на Бъдни вечер Симона написа:

„В навечерието на Рождество Христово искам да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия дар. Благословени сме да очакваме най-святото – нашата първа рожба!“, споделя Симона към няколко снимки, на които е в напреднала бременност.

„Най-хубавото, което се случи тази година! Бъди благословена, мила моя Мони! Обичаме те!“, добави бъдещата баба Глория към кадрите с бременната си дъщеря, но нищо не се споменава за таткото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар