Галена се навътри с близо половин милион! (ето кои още пострадаха финансово)

Галена се навътри с близо половин милион! (ето кои още пострадаха финансово)
5 (100%) 1 vote

Галена изгуби близо половин милион лева заради пандемията!

Над 400 000 лева загуби Галена заради кризата с коронавируса. Заради затворените заведения музикалният бранш пострада най-много, а чалга изпълнителите са рекордьори по пропуснати ползи.

Галена

Галена изгуби състояние заради кризата

На челно място си остава Галена. Изпълнителка като цяло не е от дейните в поп фолка и приема едва по 2-3 участия на седмица, за разлика от свои колежки, които са заети през вечер. Хонорарът й обаче е най-високият – 8000 лева на час, половината от които влизат в джоба на продуцентската й компания „Пайнер“.

За съжаление, заради първата и втората вълна Галена нямаше възможност да ходи по участия, а когато лятото заведенията отвориха, певицата се принуди да си намали хонорара наполовина. Проста сметка показва, че цялата 2020-а фолк фурията е загубила над 320 000 лева.

В това число не влизат планираните изяви на певицата на частни събития, както и участията й по Коледа и Нова година, където хонорарите обикновено са двойни. С тях сумата набъбва до 400 бона, пише „България Днес“.

„Назад“ с парите е и Криско, който освен че няма участия, губи и от изпълнителите, които продуцира. Тита, Боро Първи и Dim4ou нямат възможност за изяви и съответно не пълнят „хазната“ на „Адаманд рекърдс“.

След Галена, по най-висок хонорар се нареждат Тита и Гери-Никол, които допреди кризата не отваряха гърло за по-малко от 7 бона. След кризата намалиха хонорарите двойно, а сега се препитават само от инфлуенсърство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар