Да ги ожалиш: Щерките на Стефан Софиянски останаха без доходи! (още подробности)

Да ги ожалиш: Щерките на Стефан Софиянски останаха без доходи! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Щерките на Стефан Софиянски останаха без доходи!

Освен че Стефан Софиянски и жена му не бяха подминати от заразата и пипнаха Ковид-19, пандемията нанесе и друг тежък удар върху фамилията и остави без заплати дъщерите на политика.

Щерките на Стефан Софиянски останаха без доходи

Голямата му щерка Елена, която от седем години е инструктор по йога в елитно столично студио, остана без работа заради ограниченията, наложени от здравното министерство, пише столичен вестник.

През 2013г. тя се дипломира като треньор в НСА, където специализира кинезитерапия и спортна медицина. След което постъпи на работа в елитен йога център, където води тренировки по йогалатес. Центърът предлага възможност за онлайн часове, но желаещи почти няма.

Още в по-трудно положение се оказа сестра й Ива Софиянска. Тя вече се оплака публично в социалните мрежи от ужаса през който преминават през последните месеци.

Ива остана без работа, след като свекърът й Васил Божков избяга от правосъдието в Дубай за участие в престъпна група и укриване на данъци. Освен това мъжът на Ива – Антон също бе задържан в началото на март заради обвинение за пране на пари, но по-късно бе пуснат срещу рекордната гаранция от 1 милион лева.

За разлика от сестрите си, най-малката дъщеря на бившия кмет Димана единствена не преживява драматичен период. Тя завърши моден дизайн в Милано, а след това защити магистратура в Берлин.

От 2018 година най-малката наследница на Софиянски работи по специалността си в голяма компания в германската столица. По всичко изглежда, че няма намерение да се прибере за постоянно в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар