Ще се изненадате кой е новият мъж до вдовицата на Андрей Баташов

Гласувайте за статията

Не е изключено скоро да направят и по-сериозна крачка

Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна Баташова изненада много всички с това, което се случва в личния й живот, десет години след смъртта на съпруга й.

Чаровната блондинка, която след загубата на големия актьор така и не намираше сродната си душа, май вече е сериозно увлечена. Дори според мълвата е напът да направи по-сериозна крачка.

Андрей Баташов

Не е изключено скоро да направят и по-сериозна крачка

А новият мъж, спечелил сърцето й, е не кой да е, а комикът Станимир Гъмов.
Припомняме, че преди около два месеца в интервю пред Мон дьо по Нова тв, Гъмов призна, че сърцето му е заето и е много влюбен в жената до себе си.

„Решенията в любовта ги вземам лесно. Не съм се женил досега, но съм живял на семейни начала с майката на сина ми. Лесно взех и решението да се разделим и да си кажем „Стига“, заяви той, но без да назовава името на новата си любов.

„Имам пороци, но отношението ми с жените е моята ахилесова пета.
Продължавам да съм мухльо. Мухльо в хубавия смисъл. Ами, влюбчив съм. Слаб ми е ангела. Ето, в момента съм влюбен. Това не ме прави слаб. Ако се заженя, ти ще ми кумуваш. Абе, да се случва нещо… В момента ми е спокойно. Любовта ми е млада и в буквален, и в преносен смисъл. Дава ми спокойствие, дава ми уют. Може би съм помъдрял“, сподели още актьорът.

Както вече става ясно, новата му възлюбена Боряна. Вдовицата на Андрей Баташов е с цели 11 години по-млада от него.
Двамата се познават отдавна, но едва сега се преоткрили в по-интимен план. Засичали са се неведнъж на шумни светски партита, където купонясвали до зори, пише zajenata.bg, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар