Цитиридис ще бъде сменен в ефира на телевизията!

Сериалът „Добрият доктор“ сменя „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 4 януари понеделник в програмата на bTV, обявиха официално от медията. Лекарската сапунка се излъчваше на мястото на гърка и през лятото, когато шоуто пак бе свалено по-рано от обявеното заради коронавируса. [caption id="attachment_653386" align="aligncenter" width="223"]Цитиридис Цитиридис ще бъде сменен от сапунка[/caption]

От 4 януари ще гледаме трети сезон, а засега ръководството на телевизията твърди, че Цитиридис излиза в отпуск през целия първи месец от годината.

Паметливи обаче правят аналогия с „Господари на ефира“, които преди две години уж също бяха във ваканция, но така и не се върнаха в ефира на Нова. Едномесечен отпуск е твърде дълго време, практиката е да се ползват не повече от две седмици от януари за предаванията, които се излъчват по принцип всеки ден. Слуховете, че Цитиридис си отива плъзнаха веднага след смяната на ръководството на bTV и явно намират своето потвърждение. От първия понеделник на новата година ни чакат и два нови сериала. Въпреки лъжите в някои сайтове, че румънски филм сменя любимите на бабите турски сапунки, телевизията пуска от 20.00 часа „Безмилостен град“ с участието на известните Фикрет Кушкан от „Златна клетка“ Мине Тугай от „Кварталът на богатите“ и Дениз Уур от „Огледален свят“. След него, от 21 часа за първи път тръгва и румънски сериал за първи път. Премиерата на ”Влад” в Румъния е през февруари 2019 г., а сериалът бързо се превръща в един от най-успешните в северната ни съседка. Адриан е млад и привлекателен мъж с апетит за живота. Току-що завърнал се от чужбина, той е на път да се ожени за момичето на своите мечти - красавицата Елиза. До него са и двамата му най-добри приятели Стефан и Лео, на които той се доверява напълно. Всичко изглежда перфектно, но дали наистина е така? Всичко се обръща с главата надолу, след като Адриан е арестуван за грабеж и убийство, извършено в местното казино.