Въпреки пандемията: Лили Иванова планира огромно турне! (виж тук)

Лили Иванова тръгва на турне
0

Лили Иванова планира турне, което ще продължи цели шест месеца!

Въпреки че отложи стотици културни събития тази година, коронавирусът все пак не успя да уплаши всички звезди и те вече планират големите си участия за 2021 г. Примата на българската ес­трада Лили Иванова планира половингодишно турне, което започва още на 24 февруари във Видин и завършва в Пазарджик на 6 юли.

Лили Иванова
Лили Иванова тръгва на турне

Легендата ще обиколи 15 града в страната, а за София е планирала три концерта – от 16 до 18 март. Във всеки град цените на билетите ще бъдат различни. Най-скъпите са за столичани, някои от които ще 200 лева, за да чуят изпълнителката на „Дете­лини“. В другите градове максималната цена е око­ло 60 лева.

Наесен в зала 1 почитателите на шансоните ще могат да чуят за пръв път легендарна­та френска певица Мирей Матийо. Концертът й е насрочен за 31 октомври 2021 г., а билетите са на цени между 60 лв. и 200 лв. За да посвири на 300-годишния си „Страдивариус“ у нас пристига и виртуозът Дейвид Гарет.

Новият Пага­нини ще взриви зала „Аре­на Армеец“ на 24 октомври. С помощта на най-новите технологии, които смесват звук и визия, шоуто в България ще бъде не­виждан спектакъл, в който публиката няма само да слуша и гледа, а ще съпреживява случващото се на сцената. Билетите за спектакъла на Дейвид Гарет започват от 75 лева, а най-скъпите ще са по 185 лева, съобщава в. „България днес“.

Много по-рано през но­вата година на българска сцена ще се изяви и оперният ас Хосе Карерас. Неговият спектакъл „Опера на любовта“ ще се проведе под патронажа на президента на Република България Румен Радев на 20 май в зала „Арена Армеец“. Билетите са на цена между 50 и 160 лева.

Дебют на българска сцена ще направи известната турска певица Сибел Джан. Нейният концерт също ще бъде в „Арена Армеец“, но в края на май. Билетите за нейното шоу са на цени между 60 и 120 лева.

Доста по-скъпи са билетите за концерта на легендата Андре Рио. Любителите на „краля на валса“ ще могат да гледат изпълненията му на цени от 70 до 250 лв. в зала „Арена Армеец“. Гран­диозният спектакъл, който Рио ще организира за бъл­гарските поклонници на класическата музика, ще е на 13 ноември.

Малко преди следващата Коледа фе­новете на гръцката музика ще мо­гат да чуят суперзвездата Ни­кос Вертис. Секс символът на южните ни съседи идва на 5 декември в „Арена Армеец“. Билетите за концерта му са на цени 40 лв. и 80 лв.

Световноизвестният италиански дует Ал Бано и Ромина ще зарадват меломаните от по-старото поколение на 23 февруари 2021 г. в зала 1 на НДК. Билетите за техния концерт са на цени между 48 лв. и 112 лв.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.