Гала избухна в ефир заради пиянска изцепка

Гласувайте за статията

Последната работна седмица за тази година не започна никак добре за Гала

Гала избухна в ефир. Определено последната работна седмица на тази година не започна никак добре за нея заради неприятни моменти в ефир.

Причина за гнева на блондинката стана решение на колегите й от панела да изневерят на традицията и да „На кафе“ без ободряващата напитка, а залагайки на консумацията на алкохол.

Панелистите започнаха да се наливат със сангрия от ранни зори. Дали заради алкохолната напитка или заради количеството спиртни напитки, които са изпити през празничните дни, колежката на Гала Андреа започна да пелтечи в ефир и това определено не се хареса на водещата.

„Не ми харесва това! Спри да пиеш! Вече си пияна“, скара се Гала на Анди.

Но с това не приключиха обидните коментари на блондинката по адрес на колежката й. Гала дори я й се скара. И от нападките й стана ясно, че причина за скандала е щерката на водещата – Мари-Константин Будева.

„Не ми хареса това, че с Мари сте ходили на някакво събитие. Това приятелство никак не ми харесва“, отсече гневната Гала.

Очевидно водещата се притеснява, че пиянските изцепки на подчинената й, може да окажат лошо влияние върху нейната щерка Мари, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар