Джордж Клуни в паника за децата си: Страхувам се за живота им всеки ден!

Джордж Клуни в паника за децата си: Страхувам се за живота им всеки ден!
5 (100%) 1 vote

Джордж Клуни разкри най-големия си страх

Всички родители имат страхове. Джордж Клуни и съпругата му Амал не правят изключение. Двойката, която редовно е на първите страници на таблоидите, обаче не се развежда. Всъщност се бори с други проблеми. И то толкова сериозни, че на техния фон слуховете за развод звучат направо смешно и безобидно.

Холивудският актьор Джордж Клуни заяви наскоро, че се страхува за здравето на сина си Александър, който страда от астма. Актьорът е притеснен, тъй като заболяването е регистрирано наскоро. И то в момента, когато пандемията от коронавируса бушува по света. В едно свое скорошно интервю той открито призна, че не знае какви последици би нанесъл вирусът върху сина му.

Актьорът до такава степен се е панирал, че почти не пуска децата си на открито. И призна, че от март тази година рядко е напускал дома си, който се намира в Лос Анджелис. Клуни сподели още пред „Observer“, че едно от положителните неща, които вижда в пандемията, е шансът да бъде със семейството си. И споделя, че все пак се радва, че имат голяма къща и много място за отдих, за да не се чувстват твърде близо едни до други.

„Тази година беше отчайваща и трудна за повечето от нас. Започна зле и продължава да бъде лоша. Но се чувствам като един от късметлиите. За щастие съм успешен човек, с успешна кариера, който е успял да осигури голяма къща за семейството си. Имаме къде да се разхождаме с Амал и децата“, каза още Клуни.

Джордж Клуни  сн. Уикипедия

Джордж Клуни сн. Уикипедия

Клуни и Амал, освен Александър имат и Ела. Джордж призна още, че ще направи всичко възможно, за да защити децата си. С Амал се ожениха през 2014 г. във Венеция, а близнаците се родиха три години по-късно. Двойката е невероятно щастлива и се радват на живота и семейството си, напук на слуховете за развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар