Лия Ремини: Том Круз е деспот и насилник! (Още за скандала помежду им)

Гласувайте за статията

Лия Ремини нападна Том Круз

Лия Ремини обвини Том Круз в насилие. Скорошен скандал с актьора по време на снимки отприщи нова вълна от обвинения срещу него.

Актрисата твърди, че скорошният запис на неговата „Мисия невъзможна“ е най-често срещаният рекламен трик. И всъщност Том си прави просто пиар, като си придава важност по повод хлабавите мерки на снимачната площадка.

След като миналата седмица се появи видео на известния актьор Том Круз (58), докато той крещеше на колегите си за неспазване на епидемиологичните мерки, актрисата Лия Ремини (50) също се появи в телевизията. Тя проговори за миналото на актьора и намекна, че той не за първи път избухва така. И всъщност поведението му не трябва да се приема сериозно. Дори обвини звездата, че в действителност си прави пиар, като използва ситуацията с коронавируса. И далеч не е толкова загрижен за живота и здравето на екипа си.

Бившият член на Църквата на сциентологията твърди, че инцидентът всъщност е най-евтин маркетингов трик.

„Обзалагам се, че Том е имал целия монолог на хартия и че колегите му от сциентологията са му помогнали да го запише и пусне. Реакцията на Том във видеото показва истинския му характер. Той е агресивен човек. Видях го със собствените си очи и почти го усетих на собствената си кожа“, казва Лия и добавя:

„Неговата приятелка, колеги и приятели неведнъж ми разказаха за неговата насилствена страна. Това е истинският Том“, нападна го тя.

Том Круз и Лия Ремини пак се скараха сн.You Tube

Том Круз и Лия Ремини пак се скараха сн.You Tube

Твърди се, че Том Круз е избухнал, след като двама негови колеги не са спазили мерките за сигурност, т.е. физическото разстояние от два метра. Тогава холивудският актьор заплашил, че ще уволни всеки, който не се придържа към епидемиологичните мерки.
Петима членове на снимачния екип, които са присъствали по време на монолога на Круз, по-късно са подали оставки заради изблика на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар