Мис България Ваня Пенева дарява с бебе бивш депутат! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ваня Пенева ражда бебе на бивш депутат!

До броени дни любителите на светските хроники ще могат да се радват на поредната новина за новородено бебе на родна миска. Това е Ваня Пенева.

Ваня Пенева

Ваня Пенева ражда бебе от Антони Тренчев

За разлика от повечето си колежки напоследък, тя не крие бащата на детето си, което е на път. Напротив – всички знаят, че това е бившият депутат Антони Тренчев, който в момента се занимава с бизнес.

Че Ваня Пенева очаква бебе от Антони, се заговори още през 2018-а. Тогава се понесоха слухове, че родената в Казанлък Мис България 2011 е бременна от бившия народен представител от Реформаторския блок, когото в парламента наричаха Българския Ален Делон.

Само че това се оказаха обикновени клюки, които така и не получиха своето потвърждение. Сега самата Ваня огласи новината, че ще става майка. Тя публикува в Инстаграм своя снимка в напреднала бременност, с която хвърли във възторг родните звезди.

На снимката Ваня позира, обвита в развян воал. Под него, изглежда, е гола. Обхванала е корема и гърдите си с ръце. Снимката е черно-бяла и изключително стилна. От нея се вижда, че Мис България най-вероятно вече е в 9-ия месец на бременността и се готви да ражда до дни.

Родните знаменитости веднага се втурнаха да поздравяват Пенева. Първа в списъка бе Наталия Гуркова, която й изпрати виртуални сърчица. Последва я Зейнеб Маджурова, Гери Малукоданска, Никол Станкулова, Теди Велинова, Мария Силвестър, Мис България 2013 Нанси Карабойчева и др. Бъдещата майка отговори на всеки поздрав лично.

За нея се знае, че е с Антони Тренчев вече 5 години. Преди пандемията двамата обикаляха света След като се отказа от политиката, младият мъж успя да завърти успешен бизнес, така че ще може да осигури спокоен живот на жена си и бебето, което е на път.

Ваня не афишира връзката си с него, но и не я крие. За разлика от доста други популярни дами, които станаха майки в последно време, при нея поне хората не се чудят кой е бащата на бебето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар