Тъжна Коледа за Годжи

Гласувайте за статията

Семейството му било разделено за празника

Отиващата си година донесе всякакъв род емоции на Годжи, включително и фалит. Той до голяма степен бе провокиран и от появата на коронавирус пандемията.

Музикантът обаче, е много щастлив в любовта, която откри в жената до себе си Надежда Дончева. И въпреки това тази Коледа бе доста тъжна за него, защото тя е далеч.

Годжи

Семейството му било разделено за празника

Заради бизнеса си с биопродукти, за който ви информирахме преди време, половинката на Годжи била доста заета с магазина си във Враца. Той пък на свой ред все тичал за ангажиментите си в телевизията на Слави „7/8“ ТВ в столицата. И така, обстоятелствата разделили двойката.

От сутрин до вечер баскитаристът в „Ку-ку бенд” бил зает с музика. Жена му пък не можела да мръдне от Враца, тъй като сама управлявала вече двата си магазина. Китаристът им гостувал през уикендите, когато нямал ангажименти. Веднъж месечно Надя и 2-годишната им щерка Цвета го посещават в София.

Надежда е родом от Девня, но заради Годжи се преместила в неговия роден град. Двамата се запознали на кулинарен фестивал покрай нейния бизнес с пречистено краве масло. Впечатлен от продуктите и красотата й, Годжи я заговорил. След това всичко между тях се развило доста бързо, пише, пише show.blitz.bg, позовавайки се на информация на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар