Брад Пит има по-малък брат, с който много си приличат (Вижте какъв красавец е Дъг – Снимки)

Гласувайте за статията

Холивудският плейбой има брат по-красив от него

Брад Пит е актьор, за който са известни доста неща  на обществеността. По-малко обаче е известно, че холивудската звезда  има брат – Дъглас, който е три години по-млад от него.

Дъглас, който е като две капки вода  с по-големия си брат, е поел по различен път в живота от холивудският плвйбой. След като завършва гимназия Спрингфийлд и Държавния университет в Мисури, той създава изключително успешна компютърна агенция.

Дъг Пит е по-голлям красавец от прочутия си брат
Снимка: tocka.com.mk

Занимава се с продажби на недвижими имоти, инвестиции и хуманитарна дейност. Освен това е посланик на УНИЦЕФ и основател на „Грижа за учене“, организация, която помага на децата. Кариерата му започва с основаването на компютърна агенция.

За разлика от брат си, чийто живот е белязан от бурни любовни афери, Дъг е щастливо женен от тридесет години и има 3 деца.

Дъг Пит е щастливо женен от 30 г и отглежда три деца
Снимка: tocka.com.mk

Той основава фондация Care to Learn, след като чува историята на момче, което е осмивано в училище, защото е носело панталоните на майка си, тъй като те не са нямали пари да му купят.

Братята Пит израснаха в Сейнт Луис, Мисури. Освен двамата, семейство Пит има и дъщеря Джули Нийл, която също се занимава с хуманитарна дейност, предават от tocka.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар