Хороскоп за 26 декември, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Няма да ви спестят похвалите, а и ще ви зарадва парично поощрение. Владее ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов.

Скорпион

Събота е благоприятен за реализиране на поставените цели. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Ако имате работа, която трябва да завършите утре, не отлагайте присъствието си на работното място. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не ви налегнат парични проблеми в бъдеще.

Козирог

Избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете активни в спорта. Ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си.

Водолей

Денят е силно активен. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. На всичкото отгоре някой в последния момент ще ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в събота. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар