Хороскоп за 26 декември, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, събота ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби.

Телец

Денят ви ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания.

Близнаци

Днешният ден е благоприятен за самооценка. Съвсем не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Парите ви притесняват с бързината, с която си отиват. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми.

Рак

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Може да отделите време на дома си и на хората в него. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Доверието е по-ценно от злато.

Лъв

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които ви зареждат и релаксират. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете.

Дева

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените цели. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и може да си позволите повече удоволствия. Най-важното е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар