Николета Лозанова бяга на топло

Гласувайте за статията
Плеймейтката Николета Лозанова пребори коронавируса и хукна по почивки

Николета Лозанова казва, че планира да прекара коледните и новогодишните презници на топло, но не уточнява къде – пише в. „Уикенд“. Най-вероятно плеймейтката ще се отправи към любимата си дестинация Малдивите. Едрогърдата брюнетка наскоро изкара Ковид-19 и има антитела, така че в момента не се притеснява от повторно заразяване. Тя признава, че през последните седмици е била много болна, но за щастие, вече е добре и е готова да замени надалеч – отбелязва изданието.

„С Ники ще отидем някъде на топло“ – споделя Николета Лозанова. Заради коварния вирус тя за известно време изчезна от публичното пространство, дори в социалните мрежи не беше активна, но сега отвоно напомни за себе си. Плеймейтката твърди, че веднага щом оздравяла, се е върнала към работата си. Тя се е посветила на бизнеса си червила, който отдавна обмисляла да създаде. Плановете й намерили реализация, когато открила подходящи партньори, желаещи да я подкрепят.

Прави впечатление, че от известно време Николета Лозанова се е дистанцирала от светския живот. Говори се, че го прави заради приятеля си Ники Михайлов. Той не желаел да се шуми около личните му отношения и посъветвал половинката си да е по-дискретна. Тя се заразила от коронавирус от мъжа си, но за разлика от нея футболистът изкарал болестта по-леко.

Малдивите е любимата дестинация на Николета

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар