Анджелина Джоли неузнаваемa! (Феновете едва я познаха по тъжните очи – Снимки)

Гласувайте за статията

Феновете не можаха да познаят холивудската звезда, издадоха я тъжните й очи

Анджелина Джоли  отиде с дъщеря си Захара до магазина и се надяваше, че няма да бъде забелязана. Но не й се получи.

Заради пандемията Анджелина Джоли се опитва рядко да излиза от къщата си – и преди това рядко е била хващана от папараците, а сега почти е изчезнала от фотообективите. Всяка нова снимка на звездата е толкова скъпа,че цената й може да се сравни с тази на златото.

Актрисата цялата в черно и с почти изцяло скрито лице
Снимка: Инстаграм

Отивайки с 15-годишната Захара да пазарува, Анджи се опита да се маскира възможно най-много. Облече се както обикновено изцяло в черно – панталони, ботуши, палто, джемпър. Които комбинира с чанта на Валентино със златно лого А на лицето й беше завързан черно-жълт шал, вместо маска.

Кадрите, направени от папараците, вече се обсъждат в мрежата. Мнозина се смутиха от шалчето, което покриваше повече от половината от лицето на актрисата.

Впечатление направиха големите й тъжни очи. Няма какво да се гадае – Анджи имаше трудна година. Всичко е свързано с продължаващото производство по развод с Брад Пит – съдът ще трябва да се произнесе за попечителството над деца и разделението на имуществото.

Захара е единствената от дъщерите на актрисата, която се увлича по модата
Снимка: Инстаграм

Не можем да не отбележим образа на порасналата Захара, която сред всичките дъщери на актрисата е най-женствената – тя обича вечерни рокли, обувки на висок ток и избира ярки неща в ежедневието. Като този син суичър, който тя носеше с клин и бели маратонки, предават от newsyou.info.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар