НАП погна Русата Златка

Гласувайте за статията

Русата Златка укрива доходи

Финансова криза подмина Златка Райкова. Преди няколко седмици тя се сдоби с чисто нов автомобил – Мерцедес GLЕ купе, видя репортер на „Уикенд”. Любимият й Благой Георгиев не остава по-назад. Той се фука с Мерцедес S класа в бял цвят.

Не е ясно откъде семейството е извадило над 300 бона за новите коли. За Благой е известно, че отдавна прекрати спортната си кариера и в момента се занимава с детска футболна школа. Любимата му заработва от онлайн магазина си за дрехи.

Запознати разкриват, че от НАП са погнали Райкова заради съмнения за укриване на доходи. Фирмата й е обект на пълна данъчна проверка. Но не е ясно дали към момента са установени злоупотреби.

Финансовото положение на Джизъса определено не беше цветущо преди време. Но към днешна дата той с гордост демонстрира, че е притежател на куп скъпи вещи.

Малко след развода с бившата си съпруга Есмер Омерова той почти фалира и се наложи да разпродава имуществото си, за да закрепи бюджета си.

В началото на миналата година той се опита да пробие в бизнеса с наргиле баровете. Но не успя.

Любимият на Златка се пробва и като актьор.

Бившата плеймейтка работи и като инфлуенсър. Тя не желае да си спомня за скандалното си минало и е готова на всичко, за да изчисти имиджа си, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар