Горещ слух за Дарина Павлова и Васил Божков

Гласувайте за статията

Горещ слух за Дарина Павлова и Васил Божков

Във ВИП средите се говори усилено за тайна среща между Дарина Павлова и беглеца от родното правосъдие Васил Божков, научи ПИК. От няколко седмици вдовицата на Илия Павлова е в Дубай. Там е и бизнесменът с 19 обвинения от прокуратурата. Божков се укрива в емирствата от началото на годината заедно с близкия си приятел Георги Попов.

Веднага след като узнал, че съпругата на някогашния му съратник в хазартния бизнес е пристигнала в Дубай, хазартния бос се свързал с нея.

Преди време в телевизионно интервю бившият говорител на групировката „Мултигруп“ Димитър Недков призна, че някога Васил Божков и Илия Павлов били изключително близки. Когато хазартният бос отваря бинго зали и казина, той става съдружник във фирма със съпруга на Дарина Павлова.

С цел да си припомнят „добрите стари времена“ Божков се свързал с Мадам Мулти и я поканил на вечеря в един от най-изисканите ресторанти в Дубай. Тъй като контактът с българи започнал да му липсва, Божков много искал да се види с Дарина.

Но запознати твърдят, че тя любезно отклонила предложението на бившия авер на мъжа си. Вдовицата се притеснявала да се показва публично с олигарха. Тя му отказала, защото знае, че дори на 3500 километра от София, има вероятност да бъде засечена от наши сънародници и срещата им да стане публично достояние, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар