Вещае разпадане на ЕС през 2025 година

Прогнозата на ясновидката Гюкчен за предстоящата 2021 година, е доста стряскаща. Според ясновидката, безпрецедентната криза от 2020 година вече отминава. Тя бе белязана от световна пандемия, икономическа криза, безработица, протести и жестоки престъпления. В края на годината се появи лъч надежда – учените се обединиха и създадоха ваксина срещу COVID-19. Изпращаме една трудна година, която промени всички ни, тя ни накара да се замислим за ценностите и семействата ни. [caption id="attachment_652800" align="aligncenter" width="300"]Гюкчен Вещае разпадане на ЕС през 2025 година[/caption] На този фон се питаме какво ни очаква през 2021 г. След 4 юли светът вече няма да е същият, защото предстоят глобални промени. Тези промени започват от 21.12.-22.12.2020 г., защото тогава навлизаме във Века на Водолея. Такава прогноза направи топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен пред Novini.bg. До 2024 г. човечеството ще се пребори с пандемията. Тогава тя ще бъде минало. Още една-две години имаме спадове и върхове. След голямото затваряне няма да има друго такова в България. Бизнесът ще се рестартира до март догодина, а до август 2022 г., хората ще се стабилизират и финансово и психически. В момента освен пандемия, хората са много уплашени и ни чака една бедна 2021 година. Тя е свързана с политически трусове. След изборите ще влязат пет партии и няма да може да се състави правителство. След кризата през 2019-2020 г., каквито и мерки да се взимат, хората ще бъдат много отчаяни. Няма да бъдат вече тези политически сили. Вирусът не даде урок на българите. Те не се промениха. Дори излязоха наяве по-агресивните им черти. След 4 юли светът вече няма да е същият, защото предстоят глобални промени. Тези промени започват от 21.12.-22.12.2020 г., защото тогава навлизаме във Века на водолея. В него ще властва духовността, любовта, хармонията между хората. Това ще продължи 10-15 години, за да се променим. Тази промяна аз не я виждам през 2021 година при хората. Злобата не е присъща черта на българина. Искаме или не, ние ще се променим, но това няма да стане от днес за утре, ще ни трябва време.

Категорична е, че хората трябва да станат по-добри

През лятото ще се тресем от нови протести, прогнозира Гюкчен. След изборите трудно ще се състави правителство. Протестите ще продължат. Целият политически елит до 2023 г. няма да го има. Хората вече са осъзнати, те знаят, че има проблем, но той не е само в политиците, той е и в нас. Затова промяната ще бъде не само политическа, но и при хората и ще е продължителна. Не знам след време за какво ще са им тези пари на някои хора, които воюват за пари. Каквото е за бедните, това ще е и за богатите. През 2021-2022 г. идват нови трусове, свързани с финансите. Ще има спад в икономиката. Спиралата на политическите трусове ще продължи до 2025 г. Дотогава ще се разместват политическите пластове и ще се появят нови политически лидери, млади хора, които да ни управляват. Основните политически сили ще се запазят – ГЕРБ и БСП, но няма да бъдат вече в управата, както досега са били. На въпрос дали ще има нови знакови арести в страната и осъдени политици, Гюкчен отговаря, че това тепърва предстои. Няма ненаказано зло. Винаги има платен обяд. Може би и те ще си го платят. 2021 г. е годината на прехода. Това е силна година на човешката воля и силна година на хората, не на политиците. Ще стават големи промени след 22.12.2020 г. в човешкото съзнание, в човешката душа, в човешките отношения. Сега започват промените. Тя много ще ни помогне да израснем като хора. Ние сме много добри хора, но глобално 2028 г. българите ще бъдат едни от най-можещите и най-управляващите хора, защото българинът е умен човек. След като паднат тези окови, този стрес, който преживяваме и за който не бяхме готови, ще се оправим. Българинът е умен, дипломатичен, има всички качества. Пет века не са могли да ни претопят, сега с няколко години, българинът няма да се предаде. Сега българинът се събуди и той ще тръгне напред и нагоре, но това е един дълъг период. През 2021 г. няма да има толкова много смъртни случаи. Основният проблем на хората ще бъде как ще оцеляват и как да подредят живота си. Промяната започна на 4 юли и сега от 22.12.2021 г. ние сме в нов етап цялата общност, целият свят.

Има вероятност за нови политически трусове между Украйна и Русия

Що се отнася до света, Гюкчен вещае, че през март може да има политически трусове между Украйна и Русия. Може да има частично затваряне между тях. В САЩ ще се борят да оцеляват, защото там пандемията даде най-големите поражения и ще продължава да дава. Ако при нас 2022-2023 г. свършва пандемията там ще продължи до края на 2024 г. и след това вирусът ще бъде овладян в целият свят ще настане едно ново начало. Водеща трябва да е любовта, хармонията, женското начало, трябва да се обърнем към себе си, да преодоляваме трудностите, да се обърнем към себе си и така да преодоляваме трудностите и жените не трябва да се правим на мъже. Всеки ще трябва да намери пътя си в живота, няма значение дали е на една година или на 50, 60 или 70 г. Тази промяна е факт. През 2023 г. ще видим, че промяната действително я има. ЕС няма да съществува, ще се разпадне през 2025 г. Това ще бъде заради политически ходове на политиците, които ще се опитват да спасят света. Не искам да плаша хората – нито ще умрем от глад, нито от войни, нито от пандемия. Това, което се случва трябва да даде урок на всички ни, че трябва да бъдем обърнати към семействата и към домовете си, да не завиждаме. Ако променим това целият свят ще тръгне към по-добро. Светът се управлява от висш политически елит. Те тепърва трябва да вземат мерки как да оцелее това човечество. Предвижда частични кървави терористични атаки в Европа, повече във Франция и Германия. Българите са застраховани. Европа ще се бори да оцелее до август месец. Катаклизми по света ще има. Ние все още сме съхранени от силни земетресения и лоши поличби. Малко по-суха ще бъде годината. Ще има промяна в климата – с 1-2 градуса ще бъде по-топло. Човечеството е в риск в следващите 25 години. Ние ще оцелеем. Ще има природни катаклизми – земетресения, вулкани и т.н. докато се намести абсолютно всичко, но тези висши политици трябва да се приземят до нормалните хора, за да бъдат едни и да видят как да помогнат на човечеството и Вселената, пише blitz.bg.