Том Круз към екипа си: Всички сте изроди! (Топ 6 на актьорите с ужасен характер)

0

Пред публика знаменитостите се усмихват, на снимачната площадка се превръщат в чудовища

Том Круз  отдавна е известен с буйния си нрав, но наскоро на снимачната площадка на филма „Мисията невъзможна – 7“ надмина себе си.

Том Круз се разбесня на снимачната площадка

Той се ядоса на служителите на студиото, че не спазват социална дистанция и започна да ги псува и обижда: „Създаваме хиляди работни места, изроди! За да не виждам това повече никога. Никога! “ Според слуховете поне пет души вече са напуснали след този инцидент.

Алекд Болдуин

Алек Болдуин често си позволява да прави обидни изказвания. През 2012 г. той беше уволнен от телевизионно предаване за даване на хомофобски изказвания по адрес на оператора на шоуто.

Дъстин Хофман

Дъстин Хофман се оказа такъв перфекционист, че трябва да му бъде правен надзор над всеки проект. С една сума, трудно се работи с него.

Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу  е известна с безкомпромисното си отношение на снимачната площадка. По време на снимките на филма „Железният човек – 2“ тя няколко пъти за малко да се сбие със Скарлет Йохансон.

Брус Уилис е толкова мил в живота, а на снимачната площадксе превръща в истински дявол. Режисьорите се оплакват, че мозъкът им се взривява след работа с него.

Марлон Брандо

Марлон Брандо се снима във филми над 60 години, но с течение на времето характерът му става все по-лош, а с него и поведението му. Франсис Форд Копола припомни, че понякога е идвал на снимачната площадка на Апокалипсис мъртво пиян, предават от cosmo.ru.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.