Принц Уилям и принц Хари заровиха томахавките за Коледа (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и принц Хари се сдобриха за Коледа

Принц Уилям и принц Хари заровиха томахавките за Коледа. Коледните празници са времето, което прекарваме със семейството. Но тази година ще са малко по-различни – както за всички нас, така и за някои кралски особи.

От няколко месеца принц Хари и Меган Маркъл се установиха зад океана. Това е най-дългият период, в който по-малкият син на принцеса Даяна е далеч от кралския двор. И няма изгледи скоро да се връща там.

Въпреки хилядите километри разстояние, Коледа се оказа подходящ повод за Хари и брат му Уилям да доизгладят отношенията си. Така и не разбрахме какво точно са те след Мегзит, но за всички е ясно, че известно напрежение е имало.

В последно време обаче двамата братя водят чести телефонни и видеоразговори, като херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били силна опора за Хари и Меган след спонтанния аборт, който са преживели през лятото.

А сега двете кралски двойки са решили да си разменят коледни подаръци в знак на добри намерения едни към други. Преди дни Маркъл и съпругът й са забелязани на коледен шопинг близо до дома им в Калифорния и даровете за Уилям, Кейт и трите ми деца най-вероятно вече пътуват към Кенсингтън, предава „Mirror“.

Според кралския биограф Андрю Мортън, херцогинята на Съсекс е написала и лични послания за малките Шарлот, Джордж и Луис. А в замяна двамата с Хари, както и синът им Арчи, също ще получат специални подаръци.

Принц Уилям и принц Хари заровиха томахавките сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям и принц Хари заровиха томахавките сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

По Коледа пък херцогът и херцогинята на Съсекс планират видеоразговори с членовете на кралското семейство, докато са около празничната трапеза само с майката на Маркъл. Това определено са едни мили жестове на примирие между двамата доскоро неразделни братя, които се надяваме да не бъдат само за по празниците, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар