Най-странната къща в света – няма ток, вода, телефон… а наоколо е само вода Преглеждания: 3815

Най-странната къща в света сн. You Tube
0
Оценете този post

Уникално – това е най-странната къща в света

Това е най-странната къща в света! Няма електричество и вода, а около нея са изплетени удивителни и мистериозни истории. Мястото е изключително красиво, но в действителност носи със себе си редица загадки.

 

Редица легенди се носят за това място. И въпреки че прилича на излязла от някой готически роман, къщата е съвсем истинска. Нищо, че често е сцена за редица коментари. Някои от които силно подозрителни. А други забавни и абсурдни. Досущ като от сцена на холивудски психотрилър.
Малката къща се намира на уединен остров и от години е обект на различни мистерии и теории на конспирацията.
Намира се на малък остров близо до Исландия и според една теория е построен от ексцентричен милиардер. Човекът я построил, за да избяга там в случай на зомби апокалипсис. Засега такъв не се е случил, но това не попречило на човека да си направи едно такова убежище.

Но има и друга, по-реалистична теория.
Според нея, местните хора смятат, че в къщата живее самотен и религиозен мъж. В търсене на Бог и контакт с Космоса и вселената, той се отказал от връзките с модерния свят. И решил да се оттегли на това спокойно място и да живее като Робинзон Крузо. А третата теория казва, че исландското правителство е дало острова на популярния певец Бьорк. И всъщност той я обитава, когато има нужда от почивка, далеч от любопитни очи.
Някои твърдят, че къщата не съществува и че снимките, публикувани в социалните мрежи, са обработени с Photoshop.
Този малък остров сега е напълно пуст, но не е било  така преди 300 години. Там живеели пет семейства, занимаващи се с риболов и скотовъдство, но през 30-те години на този век и последният жител напусна острова.

Най-странната къща в света сн. You Tube
Най-странната къща в света сн. You Tube

Тъй като това е безлюден остров, в къщата няма електричество и вода, но има извор с естествена вода.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.